Skip to main content

També han respost...

Jaume Garau: ‘Quins són els objectius de la Trobada Nacionalista dels Països Catalans?’

| Respostes amb criteri

El proper cap de setmana, 25 i 26 de maig, el Grup Blanquerna (entitat vinculada a l’Obra Cultural Balear) celebra la Trobada Nacionalista dels Països Catalans a Vic.

Els objectius de la trobada són dos: en primer lloc, es tracta de crear un punt de trobada entre activistes de tots els Països Catalans. És fonamental que entre noltros en coneguem, interactuem i compartim experiències reeixides i situacions als diferents territoris. Encara avui en dia ens coneixem ben poc entre noltros.

El segon gran objectiu és formar-nos, reflexionar i actualitzar-nos sobre que les situacions i temes d’actualitat que ens afecten: llengua, globalització i sobirania, coexistència amb altres lluites i moviments...

Per aquest motiu, hem organitzat 4 taules rodones entre el dissabte i el diumenge on debatrem al volant d’aquests temes. Hi assistiran experts i activistes del Principat, Catalunya Nord, País Valencià i les Illes. Es combinarà la part lúdica amb la formativa. 

Entre el públic  inscrit hi ha una gran presència de menors de trenta anys: això vol dir que el Seminari ha de servir per preparar els futurs líders i quadres del nostre país.

Queden molt poques places disponibles, però encara hi sou a temps a la web trobadanacionalista.cat


Jaume Garau 1 Jaume Garau (Palma, 1977). Doctor en Economia. És un dels organitzadors de la Trobada Nacionalista dels Països Catalans.

També han respost...