Skip to main content

Ponència a les Jornades Acadèmiques Josep M. Pujol: lletra, relat i rei

20230131-Jornades_Josep_M_Pujol
Data
30 Gen 2023
Lloc
Reial Acadèmia de les Bones Lletres de Barcelona - Reial Acadèmia de les Bones Lletres de Barcelona

Podeu consultar el programa complet en el següent enllaç: https://bit.ly/jornadesjmpujol2023

La Societat Catalana d'Història Cultural (SCHC) organitza les Jornades Acadèmiques Josep M. Pujol: lletra, relat i rei que es portaran a terme els dies 31 de gener i 1 de febrer a la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona (C. del Bisbe Caçador, 3 - Pl. de Sant Just).

Les jornades aprofundiran en el record i en l'homenatge al Dr. Josep M. Pujol (Barcelona, 1947–2012), historiador de la tipografia, folklorista i medievalista: https://bit.ly/jmpomo_projecte

 La circumstància que s'acaba d'escaure el desè aniversari del seu traspàs certament propicia l'oportunitat de recuperar-lo, així com de repassar-ne la trajectòria acadèmica. I, en particular, de fer-ho posant l'accent en les fites assolides a l'hora de contribuir a la forja de la història de la tipografia des de Catalunya, a la renovació de l'estudi del folklore a la Catalanofonia i a la comprensió del Llibre dels feits del rei Jaume I d'Aragó.

En aquesta oportunitat, el Departament d'Educació reconeix les jornades com a activitat semipresencial de formació permanent del personal docent no universitari (20 hores): https://bit.ly/jornadesjmpujol2023_XTEC

Tot el personal docent no universitari podrà formalitzar la inscripció a través del següent enllaç: https://bit.ly/jornadesjmpujol2023_inscripcio.

En procedir-hi, cal satisfer la quantitat de 7,50 € en concepte de despeses relatives a gestionar l'emissió del corresponent certificat d'assistència i aprofitament per part de l'Administració pública.

Cal formalitzar la inscripció abans del dia 29 de gener de 2023.

Per a qualsevol consulta sobre la jornada us podeu ficar en contacte a través d'aquesta bústia electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.