Reconeixement a Ramon Folch i Camarasa

| Activitats

El dissabte 13 de desembre, el president Quim Torra va participar en l’acte de cloenda de l'homenatge i incorporació a la Fundació Folch i Torres del llegat de l’escriptor Ramon Folch i Camarasa, que es va celebrar coincidint amb el 30è aniversari de la creació de la Fundació que el mateix Ramon Folch havia impulsat. El president va participar també en la descoberta d’una placa commemorativa a la Sala Noble del Castell de Plegamans, que és la seu de la Fundació, i va signar el Llibre d’Or de la Fundació.

Posteriorment el president Torra va intervenir en un altre activitat de reconeixement a Ramon Folch, que es va celebrar al Teatre de la Vila. En aquest acte, moderat per l'Oriol Izquierdo Llopis, també hi va intervenir la presidenta del CONCA, Vinyet Panyella, el membre de la Fundació Folch i Torres, Miquel Truyols, i el fill de Ramon Folch i Camarasa, Jordi Folch i Pons

En aquest enllaç hi trobareu un text que el president Torra va escriure en referència a Ramon Folch i a la tasca que fa la Fundació, i que es va publicar en l’opuscle commemoratiu que s'edità amb motiu d'aquest reconeixement. En aquest escrit el president fa èmfasi en la figura de l'escriptor com a 'el més premiat', ja que al llarg de la seva trajectòria Ramon Folch va ser mereixedor d'alguns dels principals premis literaris del país. 

20211213 FolchiCamarasa

 

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos