Fomentem la presa de consciència lingüística amb la campanya #llenguaviva #paísviu

| Activitats

El 131è president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, vol contribuir a la presa de consciència lingüística amb una campanya de sensibilització mitjançant les seves xarxes socials. Des del perfil d’Instagram https://www.instagram.com/quimtorra/ es difondran històries amb frases i missatges motivadors, de persones de tot l’àmbit lingüístic; i mitjançant el Twitter https://twitter.com/QuimTorraiPla, es destacaran algunes de les iniciatives que s’estan duent a terme arreu del país, per convidar la gent a conèixer-les i donar-hi suport, amb l’objectiu de divulgar i reforçar la feina que estan fent entitats i col·lectius ben diversos. El president etiquetarà les seves publicacions amb els lemes #llenguaviva i #paísviu, que defineixen molt bé l’objectiu de la campanya, i convida la ciutadania a fer servir aquestes etiquetes per compartir aportacions que puguin afavorir la situació actual i el futur de la llengua.

El president ja ha promogut iniciatives semblants, com la campanya commemorativa dels 15 anys del domini puntCAT, una campanya de suport als productors agroalimentaris, o una campanya centrada en la defensa del medi, posant a disposició de la gent que treballa en aquests àmbits l’important projecció que tenen les xarxes socials del president.

Aquesta acció s’allargarà fins a finals d’abril, i es fa coincidir amb la Diada de Sant Jordi que, històricament, ja s’havia reivindicat com un dia d’acció per la llengua.

En el marc d’aquesta campanya també es realitzarà una conferència virtual, amb la participació de diversos especialistes en el tema, amb l’objectiu de reflexionar i definir les accions que cal emprendre per garantir el futur de la llengua. Aquest acte se celebrarà el dia 27 d’abril a les 6 de la tarda i es podrà seguir en directe mitjançant les xarxes socials del president o la pàgina web www.presidenttorra.cat.

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos