Recordant les hores greus, un any després...

| Activitats

El dia 15 de març, coincidint amb l’aniversari de l’inici del confinament, es va posar a la venda el llibre ‘Les hores greus. Dietari de Canonges’ (símbol Editors, 2021). Paral·lelament també s'ha iniciat una ronda de presentacions que, davant la forta demanda i la possiblitat de poder-se fer presencialment, fa que el president estigui visitant diverses poblacions. 

Les presentacions es fan d'acord amb totes les mesures sanitàries establertes, i en la majoria dels casos s'enregistren i s'emeten en directe per Internet per facilitat que tothom, i especialment la gent que s'estima més no desplaçar-se, pugui seguir igualment l'acte des d'on sigui. El fet és que, malgrat això, la capacitat de totes les sales ha quedat plena de seguida (en gairebé tots els actes cal fer reserva prèvia), i en la majoria dels casos s'han canviat els emplaçaments o s'han fet en espais públics oberts, per poder-hi encabir més gent. És doncs un llibre que està tenint una molt bona acceptació, com també es manifesta en el fet que ja se n'està fent una segona edició, perquè s'ha exhaurit a gairebé totes les llibreries. Les cues de gent que vol acostar-se al president per saludar-lo i demanar-li que escrigui una dedicatòria al llibre, són ben habituals en totes les presentacions. 

20210319 Lleida Gelonch 2

A continuació us oferim les filmacions d'algunes de les presentacions, per qui no hagi tingut oportunitat d'assistir-hi, que pugui veure igualment la que més li plagui. Malgrat que a totes les presentacions es parla del mateix llibre, la manera de fer de cada presentador fa que cada presentació sigui diferent i que el president aporti nous elements i noves anècdotes o vivències.

Dia 15 de març. Presentació a la llibreria Ona Llibres de Barcelona, amb l’Antonio Baños:

Dia 17 de març. Presentació de Girona organitzada per la Fundació Llibreria Les Voltes, amb la presentació a càrrec de Lluís Llach

Dia 22 de març. Presentació a l’Octubre CCC de València, organitzada per Acció Cultural del País Valencià:

Presentació a Vic, organitzada per Òmnium Osona, amb el poeta Lluís Solà:

També aprofitem l'article per adjuntar-vos l’enllaç a alguna de les entrevistes o articles que fan referència al llibre:

Les hores greus de Quim Torra, el polític que llegia (per Ramon Alcoberro. El Temps, 16 de març de 2021).

Les intimiats del president Quim Torra (per Moisés Pérez. El Temps, 23 de març de 2021).

Entrevista al programa Preguntes Freqüents (amb Cristina Puig. Televisió de Catalunya, 13 de març de 2021).

Aquest és el resum d'una primera setmana molt intensa de presentacions, també l’hem presentat a Tortosa amb en Josep Bayerri, a Lleida amb l'Antoni Gelonch o a Santa Coloma de Farners amb Toni Solà i Pliar Solé. I en el següent enllaç hi trobareu el calendari amb la resta de presentacions programades, per si teniu interès en participar-hi.

 

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos