També han respost...

Conèixer més l’obra de Carles M. Espinalt ajudaria a enfortir el caràcter dels catalans?

| Respostes amb criteri

Evidentment que sí. Recentment s’ha commemorat el centenari del naixement de Carles M. Espinalt, i hem constatat que l’estudi i la divulgació de les seves investigacions científiques és més necessari que mai, perquè les teories que aporta la seva obra escrita continuen sent ben vigents.

-Per l’acció de model de la figura de Carles Muñoz Espinalt i la seva projecció internacional, els seus llibres es poden trobar a les biblioteques de les ciutats més importants del món.

-Per la seva oratòria. Fou considerat un dels millors oradors del segle XX en llengua catalana.

-Per la seva creativitat i originalitat en la interpretació del ser humà i la importància que li donava al caràcter. Buscant sempre un equilibri entre la forma o imatge personal i en el fons o caràcter.

-Els seus coneixements científics els posà sempre al servei de Catalunya, amb l’afany de formar el major nombre possible de persones com a rectores dels nous esdeveniments socials, bo i revaloritzant llur professió i llur sentit de comandament.


Nati Muñoz-Espinalt (Barcelona, 1947). És filla de Carles Muñoz Espinalt i presidenta de l’Associació de Practicants de la Psicoestètica, que imparteix conferències sobre Psicoestètica aplicada a la direcció empresarial o política, entre d’altres àmbits com la perruqueria, l’arquitectura, la cuina o la moda.

[Cada setmana tindrem en aquest espai una veu de referència dels Països Catalans que respondrà breument una pregunta concreta.]

 

També han respost...

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos