També han respost...

La llengua afavoreix un millor arrelament?

| Respostes amb criteri

Jo, com a estrangera, penso que no només és una bona eina d'arrelament crec que és una de necessària i imprescindible per viure plenament allà on tu, i ningú més que tu, ha decidit començar una nova vida. I dic tot això des de l'experiència, el català m'ha obert moltíssimes portes.

Totes les persones nouvingudes hauríem de fer una reflexió i entendre que aprendre la llengua no només ens servirà per aprendre paraules i comunicar-nos, més enllà d'aquesta finalitat principal, aprendrem i entendrem la forma de ser, pensar i viure dels nostres nous conciutadans, podrem participar i gaudir de les activitats culturals, gaudir del territori i la seva diversitat, en definitiva del dia a dia, i tot això farà de la teva experiència d'emigració una de ben positiva i enriquidora en tots els sentits.

Genmarie Chacin (Veneçuela, 1989), és dissenyadora gràfica i actualment estudia per ser professora de català. De moment fomenta l'aprenentatge de la llengua al seu canal 'Catalán fácil' de YouTube i Instagram.

[Cada setmana tindrem en aquest espai una veu de referència dels Països Catalans que respondrà breument una pregunta concreta]

També han respost...

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos