El president Quim Torra expressa el condol a les famílies dels més de 20.000 morts per Covid-19 a Catalunya

| Reflexions
El 131è president de la Generalitat, Quim Torra, vol transmetre el seu condol a les famílies de totes les persones que han mort a conseqüència de la Covid-19. Quan aviat farà un any que es van iniciar les mesures de confinament per combatre la Covid-19, la xifra de morts per aquesta pandèmia ha sobrepassat la xifra de 20.000 morts a Catalunya, i d’aproximadament 27.000 si la fem extensiva al conjunt dels Països Catalans.
  
Davant d’aquests xifres el president insisteix en la importància de la feina en equip i ben coordinada entre els partits de Govern, la resta de forces polítiques, les institucions i la societat en general, que cal que demostrin i actuïn amb molt sentit de país, solidaritat i responsabilitat. Quim Torra recorda que per poder fer front a la pandèmia és més necessari que mai que Catalunya disposi de tots els recursos i tota la sobirania política.
 
El president sempre ha estat conscient que aquesta pandèmia està provocant una de les crisis més greus de la història i continua insistint en la necessitat i importància de les mesures preventives que pugui promoure el Govern de la Generalitat per frenar i gestionar els efectes d’aquesta pandèmia.
 
La contundència de les xifres de persones mortes, i el fet de pensar en el dolor i el desconsol per la mort d’essers estimats que estan patint tantes famílies, hauria de fer reflexionar tothom sobre la importància de prendre totes les mesures necessàries per evitar que aquestes xifres continuïn augmentant. 

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos