Carrasco i Formiguera, pensament i acció

| Activitats

El dimecres dia 11 de gener el president Quim Torra va participar en la presentació del llibre "Manuel Carrasco i Formiguera. Pensament i acció" (Viena Edicions, 2022) de l’historiador Lluís Duran. Precisament, el president Torra fou l’encarregat d’escriure el pròleg del llibre. L’acte es va fer a la sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, i va comptar també amb l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i d’un dels nets de Carrasco i Formiguera, Manel Martí, a més a més de l’autor.

Totes les intervencions van destacar la ingent tasca de recerca i investigació que havia fet l’historiador Lluís Duran, a còpia d’anys i de dedicar-hi moltes hores de feina. Tothom va coincidir en l’excel·lència del llibre i en el fet que es tractava d’una gran obra i una magnífica eina per a tothom qui volgués aprofundir en el coneixement de la trajectòria i l’evolució del pensament i ideari polític de Manuel Carrasco i Formiguera, com a patriota de referència i com un dels polítics que ha deixat una empremta més profunda en la història de Catalunya durant la primera meitat del segle XX.

"Si ajuntem l'esforç de tots, sense por a dificultats i amb generositat de tots els sacrificis, no haurem de trigar a recollir el fruit i veurem sortir, per a la nostra pàtria, per a Catalunya, l'alba resplendent de la seva independència". Manuel Carrasco i Formiguera

20230111 acte Carrasco i Formiguera

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

131president@gencat.cat

Seguiu-nos