El president Torra comparteix a Mallorca la seva visió sobre el passat, el present i el futur dels Països Catalans

| Activitats

El president Quim Torra es va desplaçar a Mallorca per dur a terme diverses reunions de treball i entrevistes amb mitjans de comunicació mallorquins. Entre d’altres reunions, el president Torra es va reunir amb el nou president de l’Obra Cultural de Mallorca, Joan Miralles, i amb altres membres de la junta d’aquesta entitat, i també, a títol individual, amb Amadeu Corbera, activista cultural i portaveu del col·lectiu per a la defensa de la natura GOB, amb els Joves de Mallorca per la Llengua, també una reunió amb membres de la junta de l’Obra Cultural Balear, amb el seu nou president, Joan Miralles, al capdavant.

20220713_-_viatge_a_mallorca_4.jpg

Dimecres, 13 de juliol, convidat per la històrica llibreria Quart Creixent de Palma, el president Torra també va presentar el seu llibre ‘Les hores incertes’ a l'espai de cultura Can Alcover, en un pati ple de gom a gom. El president feu la presentació en companyia de Cristòfol Soler que, part d’haver estat president del Govern i del Parlament Balear, també ha estat president de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca. Prèviament el president havia visitat la llibreria Quart Creixent, que engany celebra els seus 40 anys d’existència.

20220713 viatge a Mallorca 8

Aprofitant l’estada a l’illa el president Torra a Mallorca, el president fou entrevistat per diversos mitjans de comunicació, com per exemple al programa Al Dia d’IB3 Ràdio, sent aquesta una entrevista que també es va emetre en directe pel Canal IB3 Televisió.  

Altres entrevistes que també va atendre el president són amb amb l'espai transmèdia Ona dBalears, i també pels diaris Última HoraDiari de Mallorca.

El president Torra també va realitzar altres visites de caràcter privat en espais com la seu de la Institució Pública Antoni Maria Alcover de Manacor. 

 

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos