Skip to main content

Quins són els reptes que té Catalunya en l'Horitzó 2030?

| Activitats

L’Agenda Catalunya 2030 treballa per assolir 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS), mitjançant polítiques públiques impulsades per la Generalitat de Catalunya, que fomentin la sostenibilitat en els àmbits social, econòmic i ambiental, d’acord amb els propòsits de les Nacions Unides.

En el marc de l’Agenda 2030, els municipis també han de treballar-hi, i la plataforma Ripoll 2030 va convidar els presidents José Montilla, Artur Mas i Quim Torra a participar en un fòrum de treball i debat perquè poguessin exposar públicament i compartir les seves reflexions i posicionaments sobre els reptes de futur que comporta l’Agenda 2030 a Catalunya. Aquesta reunió de treball es feu el dia 28 de maig a l’Església de Sant Pere de Ripoll. Els tres presidents foren rebuts per l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i aprofitaren per fer una visita al Monestir de Ripoll.

Fou una jornada amb intervencions molt enriquidores i el president Torra va insistir en que, després del que havia comportat la pandèmia, calia que la societat tanqués una etapa, a nivell mundial, i encarar el futur d’una altra manera, evitant tornar a cometre els mateixos errors i tenir la prioritat de posar les persones al centre i pensar i actuar en clau de sostenibilitat.

20210528 RipollAgenda2030Cartell