Skip to main content

Fer dels moments de crisi noves oportunitats de futur

| Activitats

El dia 27 de setembre, el president Torra va ser convidat a fer una conferència com a Lliçó Inaugural del nou curs dels batxillerats de l’Institut Jaume Vicens Vives de Girona.

La conferència, que tenia per títol ‘Fer dels moments de crisi noves oportunitats de futur’, es feu al Teatre de l’institut i, entre d’altres anècdotes i vivències, el president va explicar als alumnes la seva trajectòria personal, des de la seva època d’estudiant, quan tenia la seva edat, fins a la seva experiència en el món laboral i també el seu compromís i la seva implicació, més coneguda públicament, en l’àmbit polític.

El president Torra també va apel·lar els joves i els feu reflexionar sobre com calia repensar la societat post Covid, evidenciant-los que ells també s’han de responsabilitzar de fer un país i un món millor, i que cal que prenguin consciència i actuïn en conseqüència davant les problemàtiques globals que condicionaran el benestar de les futures generacions. Fou un intercanvi de coneixements i d’experiència molt enriquidor per a tothom.