El president Torra dona suport al manifest “Per un Pirineu viu, aturem els JJOO d’hivern!”

| Activitats

El president Quim Torra ha signat el manifest “Per un Pirineu viu, aturem els JJOO d’hivern!”, impulsat per la plataforma Stop JJOO, que continua recollint i ampliant adhesions. Altres adhesions destacades que ha rebut el manifest són les de Lluís Llach, la del diputat al Parlament de Catalunya, Ruben Wagensberg o la de l'exiliada Anna Gabriel. 

El president Torra considera que, “és necessari que govern comenci a canviar les prioritats i sigui capaç de replantejar les apostes cap al turisme de masses, l’oci de gran format o les operacions desajustades a la voluntat popular, així com tenir en compte les necessitats reals de les comarques i no imposar una candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern Barcelona-Pirineus”.

El manifest va ser presentat públicament el 10 de novembre amb el suport inicial d’una quarantena de personalitats del Pirineu, entre les quals els esportistes Kílian Jornet, Núria Vilarrubla i Araceli Segarra, el filòsof Xavi Antich, els músics Alidé Sans i Sergi Carbonell (Txarango), l’editor Jordi Creus o l’economista Lourdes Beneria. La plataforma Stop JJOO continua recollint suports col·lectius i personals al manifest, tant del Pirineu, dels Països Catalans com d’arreu, via web https://stopjjoo.cat/manifest  

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos