Skip to main content

L'homenatge a Heribert Barrera, un reconeixement que calia

| Activitats

Dijous dia 9 de setembre, a l’Auditori Josep Irla de Girona, es va celebrar un acte d’homenatge al president Barrera organitzat per l’Oficina del president Torra.

Aquest acte va generar molta expectativa, i les ganes d’assistir-hi de molta gent d’arreu de Catalunya va fer que els seients disponibles de seguida quedessin reservats. Moltes persones van haver de conformar-se amb seguir l’acte mitjançant la retransmissió que es va fer per Internet. 

A continuació compartim també alguns enllaços que evidencien el ressò mediàtic que va generar l'acte:

-Torra: “No té gens de sentit pretendre aparcar el camí cap a la independència pel famós mentrestant” (Vilaweb, 9 de setembre de 2021)

-Torra: “No tenim temps, ho acabem de veure amb l’aeroport” (El Punt Avui, 9 de setembre de 2021)

Anteriorment, el mateix dia que s’esqueia el desè aniversari de la mort del president Barrera, el president Quim Torra va publicar l’article ‘Vuit punts per a complir el projecte del president Barrera’. 

20210909 homenatge Barrera 6

Com a documents complementaris podeu descarregar-vos els arxius PDF amb l’escrit que va fer arribar la presidenta de l’Ateneu Barcelonès, la Sra. Isona Passola, així com la intervenció de la presidenta de l'Associació d'Amics d'Heribert Barrera, la Sra. M. Carme Carmona i la intervenció d'Agustí Barrera, membre del Grup d'Historiadors Jaume Compte.