Amb el Consolat de Mar, al servei d'empresaris i comerciants

| Activitats

El dimecres 10 de febrer el president Quim Torra s'ha reunit amb el cònsol major del Consolat de Mar, Jordi Domingo, i amb membres del seu equip per a parlar dels reptes que entoma aquesta institució de gran magnitud històrica, sota el paraigua de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.

El Consolat de Mar de Barcelona és el Centre de Resolució de Conflictes de la Cambra de Comerç de Barcelona. És l’instrument que es posa al servei dels empresaris i comerciants per tal de propiciar la solució dels seus conflictes i divergències, d’abast nacional o internacional, tot evitant el recurs al procediment judicial.

Es tracta d’una institució secular que sorgeix a l’Edat Mitjana en època de Pere III, el Cerimoniós. La seva vocació representativa dels interessos mercantils la dugué a defensar i governar amb encert el món dels nostres mercaders, tot procurant la superació dels entrebancs propis de l’activitat negocial. En definitiva, contribuí a la formació d’un entorn favorable al progrés econòmic i social del nostre país.

Més que mai, cal connectar passat amb futur per ser més forts.

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos