Difonem històries de gent que estima la terra

| Activitats

No fa gaires dies que vaig posar a disposició dels productors agroalimentaris del país el meu perfil d’Instagram perquè el poguessin fer servir per a promocionar els seus productes. La proposta va córrer per la xarxa i, a hores d’ara, ja hem rebut més de dues-centes respostes de productors de totes les comarques que oferien els seus productes, des de carn i embotits, a formatges, confitures, mel, fruita seca, verdura, hortalisses, oli, i un llarg etcètera. També hem rebut diversos comentaris d’agraïment que ens expliquen com han notat que aquesta acció els estava servint per rebre noves comandes i clients, i també per aconseguir nous punts de venda que, en definitiva, era l’objectiu de l’acció; ajudar els productors agroalimentaris en la comercialització dels seus productes.

Més enllà dels agraïments, també hem rebut suggeriments i peticions d’altres sectors socioeconòmics que també estan patint la crisi econòmica, i també sol·licitaven el nostre suport. És evident que tothom n’és igual de mereixedor, però tampoc no podem pretendre abastar-ho tot de cop, i per això que vam limitar-ho d’entrada. Estem valorant la possibilitat de fer accions semblants adreçades a més àmbits, tenint present que es tracta d’una acció simbòlica o modesta, feta a títol personal, i sempre sense oblidar que el que convenen principalment son les línies d’ajut que pugui oferir el Govern per a reactivar l’economia

Un altre objectiu que m’havia plantejat amb aquesta acció era el de reivindicar el respecte envers la gent que treballa la terra, a partir de la presa de consciència que hem de tenir com a ciutadans i dels nostres hàbits com a consumidors. Hem de tenir present que quan comprem i triem productes de proximitat ajudem a mantenir l’activitat agrària i la feina dels productors locals i dels petits comerços.

Ens hem marcat com a límit per tancar aquesta campanya el dia de la Candelera, el proper dimarts 2 de febrer. Així doncs, els qui no ho hàgiu fet, encara sou a temps de mencionar el perfil de @quimtorra a les vostres històries d’Instagram perquè les puguem compartir. Les històries compartides estan recopilades i es poden consultar encara en un parell de carpetes als destacats del meu perfil d’Instagram.

Casa Solterra
Carrer dels Ciutadans, 18
17004 Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguiu-nos