Skip to main content

El president Torra assisteix a la inauguració del Museu de l’Art Prohibit

| Activitats

El dia 24 d’octubre el president Torra va assistir a l’acte d’inauguració del Museu de l’Art Prohibit de Barcelona, creat per l’empresari Tatxo Benet i instal·lat en un espai tan cèntric i emblemàtic com és la Casa Garriga-Nogués, al número 250 del carrer de la Diputació de Barcelona que, d’aquesta manera, també queda oberta a tothom.

Per al president Torra el Museu de l'Art Prohibit és únic al món i és un altre projecte esplèndid de l’empresari Tatxo Benet a qui el president va voler saludar i felicitar personalment per la iniciativa.

El president va poder visitar el museu i veure la quarantena d'obres que s’hi exposen, que formen part de la col·lecció d’obres que Tatxo Benet ha adquirit aquests darrers anys i que tenen en comú que han estat censurades o vetades per alguna banda i per raons diverses. Entre altres obres, s’hi pot trobar l’exposició titulada "Presos polítics a l'Espanya contemporània", que mostra retrats dels independentistes presos després del referèndum del Primer d’Octubre, i que l’any 2018 van fer retirar de la fira ARCO d’art contemporani que se celebrava a Madrid.