Skip to main content

El doctor Salvador Macip i el president Quim Torra conversen de les lliçons de la covid-19 i de si estem preparats per a una nova pandèmia

| Activitats

El dia 27 de març, coincidint amb el tercer aniversari de l'esclat de la covid-19 a Catalunya, el president Quim Torra i el doctor Salvador Macip van conversar públicament sobre les lliçons apreses de la pandèmia, tal com recull la crònica ‘Un vel sobre la pandèmia’ publicada al diari El Punt Avui.

Aquesta conversa es va dur a terme a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, davant la presència de representants de l’àmbit sanitari i d’altres àmbits essencials, i també d’un nombrós públic. A continuació us n’oferim l’enregistrament per qui tingui interès de sentir les reflexions que els dos ponents van posar en comú.

Abans de l'inici de la conversa, el cap de l'Oficina del president Torra, Pere Cardús, va fer una breu presentació de la Cronologia de set mesos de lluita per la salut i la vida que, també amb motiu del tercer aniversari de la pandèmia, s'ha publicat a la pàgina web del president Torra, com a resum de l'acció política que el president va dur a terme durant aquell període.